Ett rum i en Herrgård som Svanå Bygg hjälpt till att återskapa hur det kunde se ut en gång i tiden.

Byggnadsvård

På vårt företag brinner vi för att bevara det byggda kulturarvet. Vi tar på oss alla typer av renoveringsprojekt, från små torp som behöver kärlek, till stora slott och herrgårdar som kräver omfattande restaureringar.

Vi har en passion för att bevara och återställa kulturhistoriska byggnader till deras forna prakt, och vi använder vårt hantverkskunnande och vår expertis för att uppnå detta. Vi arbetar också med kyrkor, byggnadsminnen, friluftsmuseer och andra objekt som är av kulturellt och historiskt värde och som bidrar till att skapa en stark känsla av samhörighet och gemenskap.

Vi tror på att det byggda kulturarvet är en viktig del av vår historia och vår identitet, och vi är stolta över att ha en roll i att bevara det för framtida generationer. Genom att arbeta med statliga byggnadsvårdsbidrag kan vi bidra till att bevara dessa viktiga byggnader på ett hållbart och autentiskt sätt.

Vi är stolta över vårt arbete och vår förmåga att förbättra och bevara vårt kulturarv. Genom våra renoveringsprojekt ser vi till att dessa historiska byggnader fortsätter att vara en del av vår gemensamma kultur och vår gemensamma historia.

Renoveringar

Behöver ni nya golv, isolera, byta fönster mm så kan vi vara behjälpliga. Vi bygger även verandor, glasverandor och allt däremellan.


Timmerhus

Timmerhus Timmerhus Timmerhus Timmerhus Timmerhus timmerhus

Att flytta en byggnad kan ibland vara bättre än att riva den, för att förlänga dess livslängd. Vi erbjuder tjänster för att flytta byggnader och återuppföra dem på en annan plats, så att de kan fortsätta att användas och uppskattas av framtida generationer.

Vi erbjuder också nytimringstjänster för ditt drömprojekt. Oavsett om du har en ritning, skiss eller många idéer kan våra erfarna timmermän hjälpa dig att förverkliga dina visioner. Vi kan också utföra timmerlagningar och byta syllar för att se till att dina befintliga byggnader är i gott skick. Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Måleri

Vi använder främst traditionella färgtyper, inklusive linoljefärg, rödfärg, limfärg och tjära, för att upprätthålla autenticiteten och kvaliteten i vårt arbete. Vi erbjuder en mängd olika målartjänster, inklusive renovering av fönster, interiörmåleri och ommålning av hela hus. Oavsett vad dina behov är kan du lita på våra erfarna hantverkare för att uppnå det önskade resultatet.


Verandor eller entreer

Entreeveranda Entreeveranda Entreeveranda Entreeveranda Entreeveranda nyritad entre

Vi påtar oss alla typer av byggprojekt, oavsett om det är små eller stora projekt. Vi har expertis inom både byggnadsvård och nybyggnation och kan hjälpa till med allt från att komma med idéer och skisser till att färdigställa projekten. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa resultat som överträffar våra kunders förväntningar. Tveka inte att höra av dig till oss för att diskutera dina projektidéer.